KOCAELİ / GÖLCÜK - Gölcük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

08/03/2024 tarihinde YKS Hedef 2024 ve KTS kurulu toplantısını gerçekleştirdik

Şbt

11 ve 12. Sınıf öğrencilerimize Etkili ders çalışma,Sınav kaygısı ve motivasyon  semineri düzenledik.

Şbt

5-9 Nisan  2024 tarihleri arasında farklı bir ortam olması açısından Gölcük Gençlik Merkezi ile ortak bir çalışma yapılarak her güne bir deneme gelecek şekilde 4 adet TYT ve 1 adet AYT deneme sınavı yapıld, bu çalışmalara toplam 45, 12. Sınıf öğrencimiz katıldı deneme sınavı sonunda Gölcük Gençlik Merkezi Müdürümüz İsmet ORMANCIOĞLU tarafından öğrencilerimize ikramda bulunuldu. Ayrıca öğretmenlerimiz tarafından deneme sınavının soru çözüm analizleri yapıldı.

Kas

Okulumuz Öğrencileri GAZZE ve Filistin Halkının Dualarıyla Yanında.

Kas

Öğrencilerimizle Robotik Kodlama Ödül Törenine Katıldık.

Kas

Kızılay Giysi Kumbarası, Kızıay Ay Kan bağışı Faaliyeti Düzenlendi.

Kas

Okulumuzda Hayvanları Koruma Günü Kapsamında Öğrenciler Mama getirdiler. Ayrıca Oklumuzda 3 kedinin bakımını öğrencilerimiz yapmaktadır.

Kas

Okulumuzda Gazze'deki Filistinli Kardeşlerimize Yardım Toplandı.

Kas

ÇEDES Kapsamında Edep ve Saygı Konusunda Resim, Şiir Yarışması Düzenledik.

Çanakkaleye Gezi Düzenledik.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılını Kutladık.

Kas

Kocaeli Bilim Merkezine Gezi Yapıldı, Deprem Tatbikat Düzenlendi.

Kas

Sınıf Öğretmenlerimizle YKS Hedef 2024, Koçluk Sisitemi, Eba Akademik,Riskli Öğrenciler,Önem Projesi Konularında Toplantı Yaptık.

Kas

Okuyan Okul Proje Faaliyetlerimiz Devam etmektedir.

Kas

Mezun Öğrencimiz Hilal Naz AYGÜN (Kamu Yönetimi)  Okulumuzu Ziyaret Etti, Öğrencilerimizi Bilgilendirdi.